Завърналият се в Левски Димитър Телкийски обеща на представянето си, че има с какво да помогне на „сините”, които изпитват трудности в последните седмици.

„В момента най-важното е да помогна на Левски. Знаем, че периодът е труден. Убеден съм, че мога да помогна, заради това се върнах. Прекратих договора си с Амкар. Готов съм да играя, стига треньорът да прецени”, бе първото в изказването на Телкийски, който ще играе с номер 32 на „Герена.

„В Левски винаги е имало напрежение. Надявам се всички, които сме в съблекалнята, да си помагаме взаимно. Един-двама души не могат да свършат работата”, продължи опитният футболист.

„Натрупах малко опит във времето, за което играх в Израел. Видях някои интересни неща. Надявам се да се представям по по-добър начин от преди. Времето ще покаже, дали съм по-добър”, отбеляза още Мечо.

„Левски има най-добрите футболисти. Въпрос на време е да излезем от това състояние. Смятам, че ще е в най-скоро време”, каза Телкийски.

„Нямах дълго време проблеми в Амкар. Просто, когато дойде новият треньор, не попаднах в групата за няколко поредни срещи. Тогава реших, че трябва да си тръгна и да се завърна в Левски”, завърши Димитър Телкийски.