Халфът на Левски Димитър Телкийски, който игра срещу Университатя, но пропусна мача с Висла Краков днес се контузи на единствената тренировка за деня преди обед. Докато игралите вчера срещу поляците правеха възстановителна тренировка, останалите проведоха нормално занимание.

По време на двустранната игра в игрова ситуация Телкийски стъпи на криво с десния си крак и падна на тревата. Оказа се, че е обърнал глезен и напусна мачлето. Лекарите наложиха контузеното място с лед и Телкийски се прибра в стаята си. По-късно ще се разбере до колко е сериозна контузията му, но едва ли Станимир Стоилов ще рискува с пускането на халфа в утрешната контрола с Корона Киелце.

От игралите вчера срещу Висла, единствен с по-сериозни оплаквания е Лъчо Балтанов, който бе ритан от бразилския защитник на поляците Клебер. Той е с болки в глезена и бедрото след директни удари със споменатия защитник. Останалите проведоха дълго занимание, като последни завършиха тренировката Стефан Станчев и Симеон Иванов. Двамата трябваше да отиграят едно положение няколко пъти сполучливо и тогава да бъдат пуснати от старши треньора Станимир Стоилов.

Следобед „сините” са пуснати в почивка, а утре им предстои поредният мач. Този път от 19:30 часа българско време срещу полския Корана Киелце. В неделя от 19 часа играят срещу унгарския Шопрон.