Шампионите тренираха днес за последно на ст. „Г. Аспарухов” преди неделното дерби с ЦСКА. По време на заниманието Станимир Стоилов отиграваше с футболистите тактически упражнения.

На едно от тях Димитър Телкийски при опита си да центрира отдясно прати топката с мощен шут в главата на Веско Минев.

Защитникът се просна като нокаутиран на тревата и близо десет минути му се оказваше медицинска помощ. Явно ударът бе тежък, защото лекаря на Левски дълго време спираше кръвта от лицето на Веско Минев.

В крайна сметка защитника се върна на терена и продължи с тренировъчното занимание. „Веско получи тежък удар, но се надявам да не е нещо сериозно” , коментира случилото се Стоилов.

Треньорът обяви,че групата за неделя е същата като за мача с Локомотив София, единствената промяна е, че вместо наказания Лусио Вагнер в групата попадна Живко Миланов. „Живко е по- добре и продължава да подобрява състоянието си, коментира Стоилов. Ще преценяваме в последния момент.”

Контузията на Лусио Вагнер се оказа по- лека, след направените медицински прегледи. До ден- два той ще започне да тренира с отбора и ще е готов за двубоя със Славия.

Според Стоилов настроението на играчите в синьо е нормално, боево, такова каквото трябва да бъде преди мач. Той заяви, че футболистите му не мислят какво ще стане ако загубят, защото единствено очакват победа в неделя.