Намериха се футболисти на Левски, които да нервират старши треньора на шампионите Станимир Стоилов. Закачката тръгна от двустранна игра, в която победител обикновено излиза отборът на треньора. В желанието си да нахъсва своите Стоилов дразни нечовешки „чуждия” тим.

Дойде обаче момента, в който „другият” отбор да победи категорично тима на треньора. Най-много победата желаеха Живко Миланов и Георги Петков. Те бяха и най-нападани, когато губеха. Стоилов обикновено играе с най-младите от Левски и с подкрепата на Саид Ибраимов и Емил Велев, последният в ролята на съдия на мачлетата.

Победителите (на колажа отляво надясно) – Миро Иванов, Цецо Матев, Жеан Карлос, Дарко Тасевски, Веско Минев, Георги Петков, Живко Миланов, Георги Сърмов и Жоазиньо сами пожелаха да позират за сайта Gong.bg. На снимката отсъства Игор Томашич, който бе с основна заслуга в опазването на треньора. Победителите се заканиха повече да не губят от треньорския тим. Защото знаят как дразни Стоилов.

Не се разбра, на кого повече се нервира старши треньорът. На играчите от своя тим или дразнещите го с радостта си противници. Той отдаде загубата си на „случайността и слабата мотивация на неговите лъвчета”. Все пак се закани да забрани вечерята на най- провинилите се. Впоследствие заканата не бе приложена, защото и без нея много от играчите му са „кльощави”.