Централният защитник на Черно море Танко Дяков даде интервю за Гонг на път за Варна, след като се размина с трансфер в руския Краснодар.

„Разочарован със сигурност не съм. Краснодар при всички положения не е по-добър от Черно море, за треньора също не мога да кажа, но всички са наясно с какви парични ресурси разполагат руснаците”, каза Дяков.

„Доколкото знаех аз, са идвали и са ме гледали. Договорили са се с ръководството на Черно море и трябваше да отида да подпиша на 15-и договор. Разбрах после, че са сменили треньора, който ме е искал и са назначили на негово място въпросния сръбски футболен капацитет Муслин.”

„Имах билет, имах всичко, заминавах и в последния момент шефовете на Краснодар казаха, че искал първо да ме види, изгледал дискове. В следващия момент искаше да играя контрола, после да остана още една седмица, след което аз отказах и той после реши, че нямал нужда от централен защитник.”

„Ако трябва да съм искрен, още на първия ден мислех да хващам самолета и да се прибирам, но ръководството на Краснодар се държа изключително коректно към мен...”.

Какво още каза в специалното интервю за Гонг Танко Дяков чуйте в прикачения аудио файл.