Танко Дяков и дошлият вчера Шай Ревиво ще дебютират с екипа на Локо Пд в контролата срещу Любимец. Мачът е от 15.00 часа на основния терен на стадиона на Вихрен в Сандански.

Танко не взе участие в мача с Локо Сф, но днес ще е на линия за мача, в който се очаква в центъра на защитата да му партнира Юнес Бенжелюн. Френският бранител бе настинал и пропусна срещата с Локо Сф.

Шай Ревиво идва от първенството на Израел, което се играе в момента и е готов за мача. Той ще играе нападател с Базил де Карвальо, а възможно е и да е атакуващ халф, позиция, на която играе най-често.

Шарл Томас Менди е оставен резерва, но ще му бъде даден шанс да играе и да убеди треньорите да го оставят.

Очаква се Илиян Йорданов да започне титуляр. В мача с Локо Сф той влезе като резерва, но вкара единственото попадение за „черно- белите”.

На вратата със сигурност ще е Стоян Ставрев, а негова резерва ще е сина му Георги. Към този момент в Локомотив други вратари няма.

Емил Велев ще заложи и на други промени в стартовия състав, който се очаква да изглежда по следния начин: Стоян Ставрев, Джереми Родригес, Юнес Бенжелюн, Танко Дяков, Михаил Венков, Йордан Тодоров, Даниел Георгиев, Шай Ревиво, Драги Коцев, Базил де Карвальо и Илиян Йорданов.

В двубоя участие няма да вземат Здравко Лазаров и Сержиньо.

Ще следим в секцията ДИРЕКТНО на Gong.bg развоя на мача Локо Пд – Любимец, който започва в 15.00 часа.