Мениджърът Лъчезар Танев изгледа на живо победата на Левски над Артмедия с 1:0 в Кипър. Агентът заяви, че Арсенал продължава да следи изявите на нападателя на сините Николай Димитров и артилеристите ще решат през май или юни дали да го привлекат.

„Едва ли от един мач мога да имам някакви по-сериозни впечатления. Желанието за игра е на добро ниво. Стремят се да играят по-бързо, въпреки че теренът не позволяваше кой знае колко бърза игра”, заяви Танев.

Дойдох да погледам Левски и да обсъдя някои други въпроси с Наско Сираков и Баждеков. За Николай Димитров е много рано да се говори, той трябва да е концентриран, сега предстои важен сезон за него и всички останали играчи.

„Има време, за неговото бъдеще ще се разговаря през май месец или юни. Разбира се, че поддържам връзка, след като съм осъществил контакта и съм уредил цялата тази история.”

„Арсенал не е нужно всяка седмица да дава информация за намеренията си, те са показали ясно, че имат положително отношение към играча от това, което са видели. Ще го наблюдават и този сезон, решения се взимат през май месец.”

„Сега да приличам играчи с мое съдействие в България е много рискована дейност. Прекалено много се очаква от тези играчи, едва ли не да решават нещата във водещите отбори и е нормално. В същото време с възможностите, които притежават клубовете за привличане на играчи, трудно могат да се намерят такива и после се изпада в ситуация, в която посредникът е обект на критики”, каза още Лъчо Танев.