„Чувствам се едновременно щастлив и амбициран при повторното си завръщане в ЦСКА” – сподели за Гонг Тодор Янчев след сутрешната тренировка на „армейците” на ст.”Българска армия”.

„Няма да крия, че Стойчо Младенов е един от основните фактори за това мое решение. Но също така повлияха и големите цели, които са си поставили от страна на цялото ръководство. Надявам се отново да бъдем шампиони. В никакъв случай завръщането ми тук не е крачка назад за мен.”

Янчев не пожела да коментира възникналата вчера полемика, свързана с неговото име. На пресконференция, Стойчо Младенов заяви, че човек от Селекционния комитет на клуба е направил опит да саботира трансфер. По-късно стана ясно, че въпросния член е Милен Горанов, а именно Тошко Янчев е играчът, който е бил вербуван да заиграе в Гърция или Кипър.

„Не мога да правя генерални изводи за разликата между старото и новото ръководство, тъй като съм едва от няколко дни тук, но е факт, че независимо кой е на власт в Борисовата градина, целите са едни и същи – първо място!”