Халфът на Левски Георги Сърмов е получил контузия по време на мача с Лех Познан, когато бе заменен на почивката от Боби Цонев. Прегледите на д-р Иванов показват, че положението със Сърмов е сериозно и спортно-техническото ръководство на Левски е решило да прати футболиста на прегледи и лечение в Германия.

Това е поредното изваждане на Сърмов от игра, поради получена травма. Сърмов се възстановяваше дълго време и до вчера бе играл само в една контрола с Милсами, когато влезе като резерва. Срещу полския Лех, Сърмов за пръв път бе и титуляр, но остана на терена само до почивката.

Той трябваше да влезе в мача с Улисес, но тъкмо, когато бе подготвен за смяна, стана боят между двата тима и мача бе прекъснат.

Георги Сърмов тренира днес във фитнеса на хотела, в който са отседнали „сините“, заедно с Антонио Аниете. Испанецът също няма да вземе участие в съботната контрола срещу Спартак Миява.

Аниете и Сърмов са допълнителен проблем за старши треньора Стойчо Стоев, тъй като освен на тях двамата, той не може да разчита и на тримата национали Гаджев, Велев и Стойчев. Мачът срещу Спартак е в събота от 15:30 часа, като се очаква първи минути със синия екип да запише Либдан Абди.

Валентин Грънчаров, специален пратеник на Дарик радио в Турция