Полузащитникът на Левски Георги Сърмов сподели в интервю за Гонг, че по време на лагера в националния тим е делял стая с един от лидерите - Стилиян Петров.

„Той е страхотен професионалист! Доказан футболист, каквото и да се каже за него ще е малко”, коментира един от новобранците в националния отбор.

„Бях много доволен от това, че ме повикаха в националния. Отидох с голямо удоволствие и желание за игра на лагера. Радвам се, че Пламен Марков ми гласува доверие и ме пусна в игра. Тръпката беше много голяма”, призна полузащитникът на „сините”.

„Старая се всеки мач да показвам максимума от възможностите си. Смятам, че и за напред ще е така. Най-важното е да играя добре за клубния си отбор, а след това ще получа и повиквателна за националния”, продължи Георги Сърмов.

„Мисля, че съм достатъчно сериозен, за да не допусна главозамайване след повиквателната. Ще се стремя да стоя здраво стъпил на земята и да се доказвам, макар че е нормално да има и такова нещо”, призна си една от новите фигури в Левски.

„Всичко си зависи от мен. Не мога да коментирам, дали Станимир Стоилов ще продължи да ме пуска като титуляр. Ако продължавам да играя добре, ще получавам неговото доверие”, продължи бургазлията.

„Дочувам похвали от страна на журналистите и това ме ласкае. Хубаво е, когато хората виждат, че се можеш и се стараеш”, отбеляза още халфът на Левски.

„Нормално е всички в отбора да се замислим върху това, което показваме. Много от момчета сме нови, аз отскоро играя редовно. Всички се трудим и излизаме във всяка среща само за победа”, каза играчът на тима от „Герена”.

„Във Варна целта е същата, излизаме за победа. Надявам се всички заедно да спечелим този двубой”, завърши един от най-добре представящите се футболисти на Левски.