Сръбин и македонец започнаха днес подготовка със Сливен. Имената на двамата играчи обаче за момента се пазят в тайна от спортно-техническото ръководство. Сърбинът впечатлява с физика и височина над 2 метра, като играе като централен нападател.

До няколко дни се очаква да бъде подписан договорът с Адриано Миранда от Литекс. Футболистът ще стане собственост на Сливен, след като двете ръководства си стиснат ръцете. Продължават преговорите и за вратаря на Черноморец Владо Стоянов, който има шанс да облече оранжевата фланелка. Според Драголюб Симонович новите футболисти ще бъдат представени в четвъртък, като се очаква утре към отбора да се присъединят още двама нови играчи.

В днешното първо за годината занимание на Сливен се включиха 36 човека, като в това число влязоха и играчи от школата на клуба и дублиращия отбор.

Основната част от подготовката на тима ще се проведе в Сливен, като в зависимост от атмосферните условия нещата ще се нагаждат в движение.

В събота вечер по настояване на спортно-техническия директор Драголюб Симонович сливналии се събраха за първи път тази година в дискотеката на президента Йордан Лечков.