Шестата в света по красота и една от звездите на актуален български сериал ще са в журито на първия конкурс „Мис Лудогорец” – съобщиха от фен клуба на разградския отбор.

Евгения Калканджиева ще е председател на комисията, която ще определи най-красивата фенка на водача в класирането два кръга преди края на есенния полусезон.

Ирена Милянкова също е потвърдила, че ще участва в журито. Съни от „Под прикритие” е родена в Разград, 13-годишна става модел и заради кариерата си се премества да живее в София.

В журито ще бъдат още президентът на „Лудогорец” Александър Александров, един от футболистите в тима, който ще бъде определен в деня на конкурса, председателят на фен клуб „Лудогорец” Владимир Георгиев и собственичка на фризьорски салон в Разград, която ще има ангажимент и към прическите на претендентките.

Между 16 и 18 ще са участничките в конкурса, те ще дефилират по спортни екипи, бански костюми и официални облекла. Конкурсът е в четвъртък от 19,00 ч. в Общинския културен център в Разград. Билетите са по 3 лева, могат да се купят от касата на театъра в Разград.