Ръководството на Левски обяви, че ще пусне свободен вход за двубоя с Литекс от последния кръг на А група, след който на „сините” ще бъде връчена шампионската титла на България. Срещата с ловчанлии ще се проведе на стадион Георги Аспарухов на 27 май, неделя, от 17:30 часа.

Ръководството на Левски кани притежателите на абонаментни карти за сектор Б и сектор В да наблюдават срещата от сектор А на стадиона, където за тях има специално запазени места, пише в официалния сайт на клуба.

Влизането на зрители в сектор А ще става само срещу представяне на абонаментна карта или входен билет за срещата. Притежателите на сезонни абонаментни карти за сектор А ще ползват местата обозначени на картите им като ги представят на входа.

Билетите за сектор А могат да бъдат получени между 14:00 и 16:30 часа в неделя срещу представяне на съответната абонаментна карта на касите на улица Тодорини кукли 47 до футболната къща.

Останали незаети билети за сектор А, ще бъдат предоставени на всички желаещи да наблюдават срещата централната трибуна на стадиона след 16:30 часа на касите на улица Тодорини кукли 47, както и на касата намираща се между секторите А и Б.

От Левски призовават привържениците си да спазват отпечатаните на билетите за сектор А места. Всеки зрител без абонаментна карта за сектор А може да получи максимум до 3 билета.

За зрителите, желаещи да наблюдават срещата от секторите Б и В входът ще бъде свободен. При изпълване на капацитета на съответния сектор, зрителите ще бъдат пренасочвани към най-близкия, разполагащ със свободни места.