Тъкмо си мислехме, че ще минем метър покрай световната финансова криза, но оказа се, тя удари там,дето най-малко очаквахме. Пострада българският футбол! Сашо Томов го каза - купувачи за ЦСКА колкото щеш, но ги спира глобалната криза. В клуба всичко цъфти, инвеститорите са изпълнени с доверие към Лупи, но пустите му капиталови пазари провалят целия проект!

Очакваме в скоро време положението да стане още по-тежко. Та нали повечето ни футболни босове са харвардски възпитаници и търгуват акциите си на Уолстрийт. Горкият Юри Галев така пострада от срива на борсите, че не може да си купи джапанки и ги сваля, когато отива да бие съдията. Коце Маца се озова в килията на Хитлер, поради рискови инвестиции в цигарения бизнес. Един варненски стадион беше тарашен от спецчасти, сигурно са търсили укрити ценни книжа или нещо подобно.

Жалко! Тъкмо да вдигнем стадиони красавци и да привлечем скъпи футболисти в родните отбори, проклетият Дау Джоунс взе, че се срина. Но, нищо, де! Андрешко ще му намери цаката!