Беше ни доста трудно, докато не отбелязахме втория гол, след това се успокоихме, заяви нападателят на Литекс Светослав Тодоров, след победата на неговия отбор над Академик София с 3:0.

"Треньорът е човекът, който дава оценка на нашата игра. Аз се радвам, че спечелихме трите точки. Беше ни доста трудно, докато не падна втория гол, след това се успокоихме. Нямаше подценяване от наша страна, винаги съм казвал, че е трудно да се играе пред празни трибуни", каза Тодоров след двубоя.

"Не искам да говоря за мача с Левски, имаме 3-4 дни да се подготвим за него. От там нататък, ако сме по-добри, ще победим. Не мисля, че някой се е пестял, всички бяхме изморени на края на мача", допълни нападателят.

Неговият съотборник Христо Янев също отрече да е имало подценяване от страна на Литекс. "Нито сме подценили Академик, нито мислехме за мача с Левски. Второто полувреме заложихме на бързи подавания и беше по-лесно за нас. Автоголът е част от играта, няма нищо странно. Нямам идея какво ще се случи на мача с Левски, ще поживеем и ще видим", каза Янев.