Неприятен инцидент между журналиста от Ринг ТВ Петър Мисов и запалянко на „червените” се е разразил след днешната пресконференция срещу футболното хулиганство.

„Всичко се случи след пресконференцията, която между другото беше организирана срещу футболното хулиганство по стадионите. На събитието присъстваха шефовете на двата фенклуба - на Левски и на ЦСКА. Петима или шестима запалянковци на ЦСКА бяха в ресторант „Москва”, където се провеждаше събитието. На излизане две-три минути след пресконференцията единият от тях дойде при мен, попитаме как се казвам, защото явно ме разпозна от екрана. След това ме удари с шамар в лицето. После питах, както координатора за борбата с хулиганството, така и представителя на полицията, какво да правя. Те ме посъветваха общо взето, че мога да подам иск за лека телесна повреда”, каза Петър Мисов.

„Може би не трябва да се раздухва толкова, защото инициативата за борба с хулиганството е много хубава и не бива да я разваляме по този начин”, коментира журналистът.

Относно случая, от централния фенклуб на ЦСКА заявиха, че по никакъв начин няма да коментират ситуацията, докато компетентните органи не се произнесат - имало ли е изобщо подобно посегателство.

„Няма как да отричаме нещо, което за нас не се е случило. Крайно време е всички да бъдем цивилизовани и феновете да бъдат в секторите Г и Б, а не в журналистическите ложи”, бе коментарът оттам.