Нападателят Крум Бибишков направи много силен мач и помогна на своя отбор Литекс да победи с 5:2 Динамо Букурещ в контролна среща, която се игра в Анталия.

Ловчанлии поведоха още в 9-та минута, когато Момчил Цветанов бе изведен в отлична позиция и след шут с левия крак направи Лобонт безпомощен.

През второто полувреме се разрази истинска голова фиеста и двата отбора си отбелязаха шест гола.

В 53-та минута след брилянтна контраатака Емил Ангелов напредна отляво и намира Бибишков в малкия пеналт, последният от движение направи 2:0.

120 секунди по-късно отново Крум Бибишков отбеляза красив гол, възползвайки се от перфектен пас на Станислав Генчев отдясно.

В 61-та минута Динамо намали резултата чрез Данчулеску, който засича с глава центриране отдясно.

Пет минути по-късно отново Данчулеску проби отляво и намери Зику, който от точката на дузпата прати топката зад Илия Николов.

В 75-та минута след разбъркване в наказателното поле на Динамо Дуду опита удар, след което топката стига до Бибишков, който от границата на малкото наказателно поле вкарва третият си гол в мача.

Четири минути преди края на редовното време след изпълнение на ъглов удар Лобонт не успя да боксира топката, тя попада в Пламен Николов, който я праща в мрежата на Динамо.

На 13-и февруари Литекс играе срещу японския Джеф Юнайтед.