Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отказа да прави трагедии от равенството срещу Черноморец в Бургас. Специалистът прие нормално спечелената точка и коментира: „Тежък терен, не толкова добър мач като класа, мисля, че и двата отбора се поизнервихме от доста неадекватните решения на съдията. Гледаме напред и мислим вече за следващия мач.”

„Основно трябва да търсим вината у нас. Допуснахме гол от статично положение, там, където сме достатъчно силни. Миг неконцентрираност и съумяха да ни отбележат гол. А и ние имахме възможности да вкараме втори гол. Доста неубедително игра централният ни нападател Неи, а включването на Удоджи и Кабус, вместо да подсилят и заздравят играта – стана точно обратното. Така не защитават мястото си в ЦСКА.

Непостоянството в повечето новопривлечени състезатели до голяма степен дават несигурност в мачовете,” сподели той.

Относно предстоящото след седмица „вечно дерби” срещу Левски, Младенов заяви: „Не може да не съжаляваме, че не успяхме да увеличим преднината си. От психологическа гледна точка щеше да е добре преди дербито. Но няма да правим трагедии. В мачовете между Левски и ЦСКА предния резултат не е от такова голямо значение. Това са отбори, които умрял да си, от гроба трябва да станеш и да го изиграеш.”