Генералният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов остана разочарован от резултата на тима му с Левски. Двата тима приключиха 2:2 на "Герена", но чист гол на "оранжевите" не беше признат, защото реферите не видяха, че топката пада зад голлинията. 

Шефът на ловчанлии отбеляза тази ситуация и сподели разочарованието си от реферите зад вратите. Преди почивката пък той беше освиркан от феновете на Левски, защото след първия гол на тима си започна да чука по стъклото на ложата. Той разясни и тази ситуация. 

"Винаги стават напрегнати мачове с Левски, но ние изпуснахме победата. Доста пасивно играхме през второто полувреме. При първия гол изразих по-бурно радостта, ударих стъклото и това беше грешката ми, не съм искал да провокирам." 

"Още по време на мача видях, че има гол. Получих над 10 есемеса, че е чист голът. Тия съдии зад вратите какво гледат? Щом не могат да видят тези съдии, те май са очен лекар, а може би не са за тази работа." 

"Случаят за мен е много елементарен. Аз от централната трибуна го видях, че е гол, те на два метра не го виждат. За другите съдии не мога да коментирам, имаше някои спестени картони. Това не повлия на мача, а само отмененият гол", сподели Стоилов пред Дарик веднага след мача.