Генералният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов сподели, че е доволен от продажбата на доскорошната звезда на тима Армандо Ваюши, но не заради получените пари за албанския национал.

„Доволни сме от трансфера на Ваюши по единствената причина, че решихме да дадем път на един много талантлив наш футболист – Кирил Десподов. Момчето има много качества, дано да се представи добре през пролетния полусезон“, разкри някогашният капитан на „оранжевите“.

„Продажба в Италия? Не, доколкото знам там всичко приключи и е затворен трансферния прозорец. Това е групата, с която оставаме. Не е трудно да продадеш играч в Серия А, ако имаш качествени футболисти.“

„Ние си имаме линия, която спазваме от 5-6 години. Нашият отбор е най-младият в първенството. Няма да е лесно, защото младостта крие доста рискове. Все пак тези момчета имат доста качества. Добре е за България и националния отбор да се налагат млади футболисти. Наблюдаваме други футболисти, ако намерим точния човек, ще го вземем, за да подсилим конкуренцията.“

„Вярно е, че резултатите от контролите до този момент са негативни за нас. Има си причини за това нещо. Не искам да ги споделям, остават си между нас“, завърши Стойчо Стоилов.