„Още през февруари Люпко Петрович подписа нов едногодишен договор с клуба и в момента е треньор на Литекс”, заяви за Гонг главният мениджър на ловчанлии Стойчо Стоилов по повод информации, че при „оранжевите” се подготвя треньорска рокада. „И собственикът на тима, и финансовият директор са в чужбина и не сме се събирали, за да решаваме нещо такова”, добави бившият национален халф.

„В последните две седмици бях извън България, но знам, че сме имали малшанс срещу Левски във финала за Купата на страната и срив в последните 10 минути в мача за шампионата, но нашият тим е играл много добре. За мен информациите, които излизат в момента са само слухове”, каза още Стоилов.

„Завръщането на Ферарио Спасов беше планувано още миналото лято, но тогава имаше договор с Дунав. Самият Петрович го искаше в щаба си, така че не виждам защо се спекулира с това”, сподели шефът в ловешкия тим.

Главният мениджър на „оранжевите” разкри и подробности около лятната селекция на неговия тим: „До седмица трябва да подпишем договори с двама чужденци. В момента текат заключителни преговори с тях”.

Припомняме, че Литекс вече подписа договор с френския халф на Дижон Фабиен Буарен.