„Очаквам задължителни три точки срещу Славия утре, с които да оформим окончателно челната четворка в първенството и борбата да се затвори вътре в нея!”, заяви главният мениджър на Литекс Стойчо Стоилов. „Люпко Петрович напипа верния състав и това, което отборът показа срещу Ботев в събота е истинският ни стил – бърза и технична игра”, добави Стоилов.

„Няма нищо вярно в слуховете, че Ферарио Спасов ще сменя Люпко Петрович. Сръбският специалист поднови контракта си за още две години в началото на февруари. Идеята Феро да води дублиращия тим се зароди още през миналото лято и Люпко Петрович веднага я прегърна. Петрович не е глобяван след мача с Ботев. Отборът игра добре, Гриша Ганчев остана много доволен, така че какъв е смисълът да наказваме някой!”, каза още „оранжевият” шеф.

„Локомотив София показва много стабилна и постоянна игра и може да се намеси в борбата за титлата. Аз обаче мисля, че мачът между ЦСКА и Левски в събота ще реши до голяма степен новия шампион в България. През лятото ще привлечем двама нови футболисти. Не мисля, че има клуб в България, който може да купи наш играч!”, завърши Стоилов.