Наставникът на Лудогорец Стойчо Стоев коментира информациите за трансфер на Роман Безяк. Специалистът не отрече, но заяви, че за момента няма нищо конкретно и Безяк  е играч на клуба. Това Стоев направи на заминаване на „орлите“ за Турция, където ще премени втория етап от подготовката.

„Цялата подготовка винаги има тежки моменти, това е подготвителен период. Ние искам да изчистим някои слабости, които имаме“, започна Стоев.

„Засега Безяк е в отбора. Той наистина има предложения от чужбина. Някои от предложенията бяха отхвърлени, някои се разглеждат. За момента имам двама нападатели, изключая Безяк – Кишада и Платини. Естествено, че аз искам да знам от рано дали Безяк ще бъде в плановете ми“, коментира още Стоев.

„Надявам се, че ще развием потенциала на Луму, гледал съм го от доста време. Дано да не съм се излъгал“, обясни наставникът на разградчани.

„Искам да се срещнем с италиански отбор в контролите, защото те играят специфичен футбол. Тези лагери ще ни стигнат за подготовка“, завърши специалистът.