Стойчо Стоев заяви след равенството 1:1 с Хасково на „Георги Аспарухов“, че се надява това да бъде най-слабият мач на тима през сезона. „Сините“ отново разочароваха и пред собствена публика не успяха да победят последния във временното класиране, който дори имаше повече възможности пред противниковата врата.

„Какво обяснение да дам, не приличахме на отбор. Нямаше организация нито в защита, нито в нападение. Владееш топката и не знаеш, какво да правиш с нея. В интерес на истината Хасково можеше да ни победи. Пълно разочарование за мен“, коментира Стоев.

„До края имаме много мачове, които ще играем в новата шестица. Има разочарование, но трябва да се замислят за поведението си на терена. Изключвам един-двама, другите не стояха никак добре.“

„Ние премии и досега не вземахме. Финансовото състояние такова, че и до сега не вземахме. Възможно е да имало някакво подценяване, но когато има такова по време на мача е много трудно. Това не оправдава отбора.“

„Да не бързаме да казваме кой ще си тръгва и кой ще остава. С оглед на днешния мач е ясно, че трудно ще се противопоставим на Лудогорец за Купата. Дано тов е най-слабият ни мач за сезона“, каза още треньорът на Левски.

Ето какво сподели още Стойчо Стоев на пресконференцията след мача:

"Те трябва да знаят, че са професионалисти. Ние сме си го докарали да сме във втората шестица", заяви Стоев.

"Определено играхме слабо, предстоят ни два сериозни мачове в турнира за купата, ако ги изиграем така, ясно е какво ще стане, ще взема мерки. Има прекъсване, работим върху някои неща, във всеки мач трябва да показват максимума, дали играят с Левуново или трябва да играят на максимума.

„Чувствах се обиден от играта на футболистите, за мен всеки мач е важен, трябва да свикнат на някои игрови умения, които ще им трябват. Ядосан съм, тъй като все едно не съм говорил нищо през седмицата. Мачът беше лош за нас

"Оставаме с 14 човека, като махнем Минев и Белаид и ще останем с 12 човека. Те са умни момчета, трябва да си направят изводите след тази трагична игра, такова поведение за клуб като Левски е необяснимо. Футболистите осъзнават, че са играли слабо, трябва да им е насадено в главите, че всеки мач е отговорен и важен, надявам се това да ни е най-слабия мач, ще трябва да играем в 1/2-финала за Купата сериозно. Това са ни възможностите в момента, работим с това, което имаме в момента.

"Заслужавахме да загубим в тази среща, нямаме идея, стигаме до някъде и ни се губи идеята, в последните 20-25 метра трябва да се мисли, опитваме се да играем нападателно, контролираме топката, но в последната третина в полето на противника се лутаме. Нямаме много опции в нападение, и да искам да направя промени, нямам такива опции.

„Вижда се, че има постове, където нямам алтернативи, и се създават проблеми. Аниете е такъв футболист, който може да реши мача, опциите са да извадя единия нападател или Аниете, в случая извадих нападателя.

"Работата в случая си е работа, важно е какво има в сърцата, трябва да има манталитет, спортна злоба, в мача ти помагат тези неща, ние днес ги нямахме тези неща.“