Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев бе доволен от привличането на Върджил Мисиджан и Георги Терзиев, но не се нае с прогноза дали ще може да разчита на тях за гостуването на Локомотив Пловдив.

Специалистът намекна, че може би все пак холандецът ще се появи в игра като резерва, но не и преди треньорския щаб в Разград да прецени како е физическото състояние и на двамата. „Радвам се, че тези двама футболисти вече са в нашия отбор. Бяха взети по мое настояване. Георги Терзиев го познавате, имахме нужда от още един централен защитник. Предстои ни дълъг сезон, защото ще играем в Шампионската лига или Лига Европа. Определено имахме нужда от такъв футболист. Мисиджан от доста време го гледахме. Съобразявайки се с мнението на треньорския щаб, на скаутското звено, преценихме, че той е един удачен вариант за нашата атака. Надявам се и двамата да помогнат за израстването на отбора“, обясни наставникът.

„Мисиджан не е тренирал от вторник, пътувал е цяла нощ, ще преценя дали ще участва в утрешния мач. Не знам в какво състояние е, ще решавам допълнително. Може и да влезе, за да имам чисто визуално представа какво е състоянието му. Същото се отнася и за Георги Терзиев. Дали утре или по-натам те ще бъдат в отбора, важно беше да усилим конкуренцията и най-добрите като цяло да играят. Предполагам, че това са може би последните ни две попълнения, но нищо не се знае“, допълни Стоев.