„Настроението в отбора е добро, бих казал много добро. Първи мач от групите – нещо непознато за нас, но и нещо много интересно. Отиваме с нагласата да се представим добре“, заяви Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев при заминаването на тима за Холандия, където българския шампион ще изиграе първия си мач от груповата фаза на Лига Европа срещу ПСВ.

„Ние трябва да се представяме добре, не само в Айндховен, но и в останалите мачове. Да видим докъде ще ни стигнат силите. Това е нещо ново за Лудогорец и всеки един от нас, треньори, ръководители и футболисти, иска да излезем с чест от тези двубои. Трудно е да направя някаква съпоставка, който отбор е по-силен, дали ПСВ или Базел. И двата тима са силни“, каза още той.

Стоев допълни, че румънецът Козмин Моци не е напълно възстановен от травмата си в коляното и няма да започне срещата като титуляр.

„Козмин Моци не е на 100% готов. От вчера започна да тренира с отбора и със сигурност няма да го ползвам в началото на мача. Дано някой друг от защитниците не се контузи, защото в момента имам само четирима здрави“, сподели Стоев.