Излизаме за три точки, отсече старши треньорът на Миньор Стойчо Стоев за предстоящия двубой срещу Славия в неделя от 15.30 часа в София. Според специалиста Миньор е "нелош отбор", който може да се противопостави на всеки.

"Не винаги успяваме, но влизаме в двубоя с нагласата да победим", подчерта той. "Срещу Светкавица имахме доста слабости, които трябва да ги изчистим. Определено нашият отбор, когато среща по-силен противник, играе по-силно. Това е тенденция, която ми е направила впечатление. Ние имаме нужната класа да се противопоставим на който и да е отбор", сигурен е Стоев Вратарят на Миньор (Перник) Иван Чворович ще играе на инжекции срещу Славия в предстоящия мач.

"Тази травма си я влачи от есенния полусезон. През седмицата направихме необходимото с инжекция. Ще вземе участие в двубоя. Хубавото е, че наказаните футболисти вече влизат. Сериозни контузии нямаме", каза още треньорът.

В групата на Миньор се завръщат Ванчо Траянов и Евертон Джилио-Том, които бяха наказани за мача срещу Светкавица миналия кръг (3:0). Стойчо Стоев призна, че е познал съдийския наряд за четвъртфинала за купата срещу Литекс. Ахмед Ахмед от Бургас беше определен за главен рефер на двубоя, който е другата седмица. "Още преди да се изтеглят нарядите посочих трима съдии, познах единият. Така са преценили от БФС. Апелирам който и да е съдия, да не показва тенденциозност, а да се стреми да направи така, че двата отбора да играят футбол", коментира Стойчо Стоев.

Групата на Миньор за мача срещу Славия в неделя: Чворович, Банков, Христозов, Сабри, Стойчев, Венцислав Василев, Брахими, Милен Василев, Ванчо Траянов, Том, Фарид, Бибишков, Венци Иванов, Окечукво, Коце Марков, Иван Михов, Илиян Илиев, Стоянов, Томислав Павлов.