Старши треньорът на Лудогорец Стойчо Стоев не демонстрира задоволство след победата на неговия тим с 2:1 над Партизан в първия мач от третия квалификационен кръг на Шампионската лига.

„Чак разочарован не съм. Победата си е победа, доста труд положиха момчетата, но резултатът можеше да е съвсем друг. Липсва ни международен опит, но с всеки мач ще трупаме. По-различни са тези мачове от вътрешното първенство. Тази психическа обремененост успяха да я преодолеят. Вторият мач определено ще е много труден, но един гол и е много, и е малко“, сподели Стойчо Стоев след края на мача.

Реваншът е в Белград на 6 август.

„Труден мач, доста труден мач. И през седмицата казах, че е абсурд да сравняваме отбора на Партизан със слаб отбор. Един отбор, който е име в Европа. Пролича си в последните минути, че ни липсва международен опит, малко се поприбрахме отзад, макар и с човек повече. В реванша стадионът ще е пълен. Спортно-технически не се притеснявам, а чисто психологически.“

„Рано е да говорим за мечтите. Това е и добър, и не толкова добър резултат, защото все пак ни вкараха гол. Възможно е и да има проблем с физиката, но ние играем в цикъл сряда-събота в момента“, завърши Стойчо Стоев.