Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов прецени този следобед, че атмосферните условия позволяват утре „червените” да изиграят първия си мач за 2008 година.

От 14.30 те ще посрещнат на клубната си база отбора на Рилски спортист.

Наставникът провери какво е състоянието на базата на тима в Панчарево, след което реши спарингът все пак да се играе. Желанието бе двубой да има, тъй като трябва да се преценят най-вече качествата на намиращите се на проби Ненад Настич и Тон.

Въпреки това евентуален силен снеговалеж утре в София би провалил мача, като за този вариант са уведомени и гостите от Самоков, съгласили се на това условие.

„Армейците” пристигнаха рано тази сутрин около 5 часа в столицата, след като самолетът им от Истанбул снощи кацна на летище Бургас. Отборът се придвижи заедно с останалите пасажери с автобус до София.

В Борисовата градина са сериозно притеснени от обстановката около столичния аеропорт, тъй като при продължаващите мъгливи дни е възможно отлитането им за втория лагер в Испания да се отложи с няколко дни, което ще обърка драстично предварителния им график.