Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви многозначно след нулевото равенство с Ботев, че всичко идва от едни същи бандити, които продължават да искат да навредят на клуба. Младенов коментира непрекъснатите спекулации по адрес на клуба, като заяви, че той представя клуба само спортно-технически, а след това има адвокати, които да реагират.

„Ние имахме ситуации. Тони Силва остана очи в очи сам срещу вратаря на Ботев. Мисля, че липсата на самочувствие е основната причина за този пропуск. Мачът бе равностоен и резултатът е закономерен“, започна Младенов.

„Трябваше да бъдем по-настоятелни и напористи в предни позиции. Да изиграем по-добре ситуациите. Да има по-голяма острота в атаката ни. Ако това бе налице, атаката ни щеше да има по-голяма стойност. Това, което направиха играчите е геройство. Няма друг клуб, в България, който да мине през това, което минахме ние и да се изправи. Ако ние имаме трима централни нападатели, каквито има в Ботев или в Лудогорец, всичко щеше да е друго.“

„Всичко идва от същите бандити и шайки, които искаха да погребат ЦСКА, Те са същите, които сега създават спекулации. Всичко около нас продължава с пълна пара. Мен лично това ме мотивира, но дали мотивира състезателите е друг въпрос. Аз представям ЦСКА само спортно-технически, от там насетне има адвокати. Това, че излизат спекулации по медиите не би следвало да се занимаваме, защото това не е наша работа“, завърши Младенов.