„Отлични условия за работа, мисля, че това, което имахме запланувано като програма, го постигнахме”, бяха първите думи на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов на българска земя, след завръщането на тима от лагера в Испания.

„Има още доста време до началото на пролетния сезон, като започне, най-добре ще се види докъде сме с подготовката”, добави той.

„Като сработеност и потенциал на отбора, мога да кажа, че това, което ни липсваше през есента, сега е налице. Неприятното са контузиите на Неи и на Гъргоров. Това ги забави и те изостанаха от всички останали с подготовката. Контузията на Гарсес е много неприятна и ни лишава от една вариативност в офанзивен план, като централен нападател имаме само Неи, което доста ни ограничава”, коментира още старши треньорът на „червените”.

„Ситуацията около Касио не е ясна все още, но ще търсим нов нападател при всички положения, за да укрепим опразненото място от Кабус. Не искам да се разделям с никой от футболистите си”, каза още Младенов.

„Не искам да коментирам приказките от страна Левски. Надявам се да стартираме началото на пролетния шампионат с победа”, завърши наставникът на ЦСКА.

Чуйте какво още сподели Стойчо Младенов!