„Спокоен съм около трансфера на Емил Гъргоров. Сигурен съм, че на 7 януари той ще бъде на първата тренировка за годината на ст.”Българска армия”, заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов.

„Не се притеснявам, че през пролетта програмата ще бъде доста сгъстена и пълна с междинни кръгове. Мисля, че имаме сили да се справим с това. Още веднъж ще подчертая, че ни предстои още по-труден полусезон и по никакъв начин не се успокоявам от преднината която имаме на върха във временното класиране.”

Младенов заяви, че харесва играчи от вътрешното първенство и би искал да привлече някои от тях при „червените”, но цените обявявани за тях от страна на клубните босове отблъсквали и дори пречели за началото на преговори.

 

„Пак ще подчертая, че нямаме намерение да продаваме или преотстъпваме наши играчи през зимната пауза. Освен младока Виданов, само при много изгодни оферти както за клуба, така и за играча съм готов да се разделя с Вальо Илиев, Велизар Димитров, Йордан Тодоров и евентуално Флорентин Петре”.


Очаквайте дълго интервю със Стойчо Младенов в събота в предаването Гонг след 16 часа по Дарик радио.