Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви за Гонг, че вече има впечатления за тима на Тулуза, който е следващият съперник на „армейците” в турнира за Купата на УЕФА. От друга страна, наставникът не пожела да каже повече за впечатленията си от френския тим, с мотива, че към момента отборът мисли за предстоящия мач от А група срещу Пирин.

„Имаме впечатления вече за Тулуза. Набавихме достатъчно мачове, информацията ще се обогатява, защото нашият анализатор ще е там за мача на 15 септември от вътрешния им шампионат. Рано е още да коментираме мача с Тулуза. Мислим само за Пирин, защото знаете, че е лидер в първенството”, каза наставникът на ЦСКА.

Ксанти ще е единствената контрола преди следващия ни мач и покрай тренировките до двубоя с Пирин ще наблягаме на това, което ни липсва – трайното притежание на топката в определени моменти, когато противникът е затворен и се защитава с повече хора. Ще вземем трима юноши за тази контрола и ще им дадем възможност за изява”, добави Стойчо Младенов.

Старши треньорът обаче не пожела да коментира отсъдените до момента дузпи за Левски: „Не желая да коментирам никой друг, освен нашата игра.”

Младенов потвърди още, че селекцията в клуба е приключила, поне до зимната пауза, когато ще се търсят краен защитник и офанзивен халф.

Туристическа агенция „Алма Холидейз” организира по поръчка на Централния фенклуб на ЦСКА екскурзия до Франция за първия мач на армейците срещу Тулуза. Телефони за повече информация и записвания: 02/4808928, 02/9712444 и 02/9713644.