Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че през лятото ще бъде подобрена класата в отбора, а сега ще се задоволи с това, което има.

„Вуядинович има възпаление на сухожилието. От понеделник ще се включи на 100% с отбора. Мароканецът не съм го гледал. Предложи ни го Кабус. Ще го видим, въпреки че не остана време за проби”, сподели наставникът на „червените”.

„Работихме по програма. Много сме доволни от условията, а също така и от работата на футболистите. Мога да дам добра оценка за двата лагера в Анталия и Испания. Готови сме да затвърдим доброто впечатление, което оставихме през есента и да завършим там където се намира в момента”, добави специалистът.

„Трудно ще прибавим нещо повече като класа. Това, с което имаме, с това ще доиграем шампионат. Има постове, където ми се иска да имаме по-голяма конкуренция. Трябва ни още един нападател, за да имаме по-голяма вариативност в нападение”, коментира старши треньорът на ЦСКА.

„През лятото ще мислим да подобрим класата в отбора. Най-вероятно ще Гай ще бъде преотстъпен до лятото. Възстановяването на Велизар Димитров напредва и се надявам във втората-третата седмица на март да мога да го използвам”, завърши Стойчо Младенов.