Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов определи жребия за турнира за Купата на УЕФА като труден. След тегленето в Монако стана ясно, че „червените” ще се изправят срещу Тулуза.

„Ще видим силата на френския футбол. Тепърва ще разузнаем противника и можем да говорим за силни и слаби страни. Аз нямам никаква конкретна информация за този тим. Ще изпратим човек, който ще заснеме няколко мача”, заяви Младенов за Гонг.

„Публиката е от голямо значение. Ще се опитаме да разузнаем много добре противника, за да постигнем добър турнирен резултат, за да имаме шанс и предимство за втория мач”, допълни наставникът на ЦСКА.

„Трябва да подобрим много неща в играта. Падна ни се един от най-трудните отбори - такъв ни бил късметът, но ще опитаме да направим всичко възможно, за да стигнем до победата”, каза още Стойчо Младенов.

В заключение треньорът на „армейците” заяви, че се надява скоро привличането на Елидиано Маркес Лима от Беласица да стане факт: „Надявам се да го привлечем, защото имаме нужда от крайни защитници. При една продажба на важен състезател, което е напълно възможно, няма да можем да реагираме.”