Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов освободи двамата сенегалци Расим Диуф и Пей Джараф Мур, които бяха на проби при "армейците". Наставникът бе категоричен след видяното по време на контролата, която „червените” загубиха с 1:2 от Пирин.

„Не одобрихме сенегалците. Те тренират тук от няколко дни, но не ме впечатлиха. Във вторник ще играем със Славия от 11.00 часа, тогава ще дам шанс предимно на юношите и трима души – чужденци”, заяви Младенов.

Относно футболистите на Марица - Георги Христов и Любомир Николов, Младенов сподели, че двамата ще бъдат изпробвани отново в контролата срещу Славия във вторник.

По време на предстоящия приятелски двубой срещу „белите”, наставникът ще пусне в игра още трима футболисти - нигериеца Адуале Уахаб, бразилеца Фабио Билиса и сенегалеца – Базил Де Карвальо.

21-годишният нигерийски национал Кевин Амунике, който също трябваше да вземе участие в контролата, не пристигна и днес в България, като най-вероятната причина за забавянето му е стачката на „Ал Италия", която отмени над 400 полета.

„Имаме проблеми с футболисти – Роберт и Георги Илиев ще играят на инжекции в последната среща от първенството”, добави още наставникът на ЦСКА.