Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след победата на тима над Пирин Благоевград с 3:0, че е доволен от представянето на отбора като цяло и най-вече от техническата дисциплина. Наставникът сподели, че ще даде още време на мароканеца Амин Каран, който се намира на проби при „червените”. Футболистът ще вземе участие и в следващата контрола на ЦСКА в събота срещу Миньор Перник.

„Мисля, че извлякохме максимум полза от този двубой, противникът беше достоен. Но съм най-доволен от техническата дисциплина на отбора. Разбира се, че има още какво да се подобрява. Знаете, че ние сме, ако мога да кажа, нов отбор, предстои ни една пролет, в която трябва да сме максимално концентрирани, за да можем да спечелим максимум точки от всеки мач”, сподели наставникът на „армейците”.

„Неи е контузен, както и Ненад Настич, който обаче е болен. Това е единственото, което ме притеснява, че има малка вариативност на някои постове.”

Колкото до слуховете, че Георги Илиев най-вероятно ще премине в отбор от Китай, Младенов заяви: „Аз не знам такова нещо, че той ще заминава за Китай. Аз разчитам на него. Нямаме кой знае какви варианти на този пост. Аз не знам за такова нещо.”

„Нека да не избързваме с мнения за новия мароканец - Амин Каран, да му дадем време и да потренира с нас, а и в събота да видим как ще се представи в следващата контрола. Не желая да давам индивидуални оценки. А като цяло отборът се представи добре. Но в навечерието на шампионата е нормално тимът да има игрови ритъм”, завърши Младенов.