Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че няма да се преотстъпват, продават или гонят футболисти от наличните в момента в клуба.

„Имам най-добрия отбор в лицето на всички играчи. Разполагаме с отлични единици и имаме нужното търпение към някои от чужденците, да се адаптират към начина на живот в България”, коментира Младенов. Той допълни, че целта пред отбора е първото място в края на полусезона и респективно шампионската титла.

„В момента не мислим нито за точковата преднина, нито за някакво спокойствие, защото в ЦСКА спокойствие няма. Независимо дали играта е красива или грозна трябва да се побеждава. Това е мотото при нас” заяви още наставникът на „червените”.

По повод скандала с Локомотив Пд относно тримата преотстъпени футболисти и информациите за евентуална служебна победа на ЦСКА Младенов заяви, че не желае подобни победи.

„Не искам да коментирам какво ще реши Арбитражната комисия. Направихме много добре, че преотстъпихме Сакалиев, Иванов и Бранеков, защото така имат възможност да играят. Учудващо за мен обаче Бранеков не играе често”, каза Младенов.

Кевин Амунике не взе участие в двете тренировки на ЦСКА днес, тъй като е болен. От следващата седмица на пълни обороти ще тренира Куидо Ланзаат. Македонецът Робърт Петров пък ще бъде готов за игра чак след Нова година.