„Мач без настроение, необяснимо за мен”, бяха първите думи на наставника на ЦСКА Стойчо Младенов след победата с 3:2 над Спартак Варна днес.

„Стигнахме до 2:0, а имахе още положения, които пропиляхме поради липса на концентрация. След това започнаха проблемите за нас – накъса се нашата игра, много брак. След 2:0 подценихме мача отвсякъде”, продължи „червения” спец.

„Спечелихме един инфарктен мач след отлично включване на Евгени, дано да няма повече такива мачове, ако желаем тази титла да бъде наша. Ще поговорим за нагласата на момчетата още веднъж”, добави той.

„Имахме ситуации да бием с 3-4 гола. По-класният отбор бяхме в един слаб мач, Бяхме допуснали малко голове, но са ни вкарвали попадения всичките изпадащи отбори, а това не говори за концентрация”, коментира още Младенов.

„Относно смяната на Велизар Димитров, всичко е добре когато завърши добре, малко по-малко ще му давам възможност да си върне формата. Важното е, че демонстрирахме характер в края на мача”, каза още наставникът на ЦСКА.

„В момента предпочитам да говоря за отбора като цяло, накрая на първенството ще коментирам всеки от играчите ми по отделно. Тази грешка, която се допусна от подценяване, не вярвам да се получи пак, ще говорим пак с момчетата по този въпрос”, завърши Стойчо Младенов .