„Нямаме контузени, всички са добре и се готвим за следващия мач в шампионата. Знаем, че Пирин е лидер и ще се отнесем с нужната сериозност”, заяви старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов на днешния брифинг на базата в Панчарево.

Относно слуховете, че нападателят Хосе Гарсес е бил в столична дискотека, докато съотборниците му са били в Гърция за мача с Ксанти, Младенов сподели:

„Ние разследване няма да правим, имаме вътрешен правилник и всяко едно нарушение подлежи на санкция. Мен не ме интересува кой ходи в дискотека, важното е какво прави на терена. Ако нарушават вътрешния правилник обаче, ще бъдат глобени много”.

„Няма да изпробвам тактиката за Тулуза срещу Пирин. Подхождаме с схема 4-3-3 и няма да я променяме. Всичко е въпрос на изява на двата отбора. Няма смисъл да говорим за Тулуза. Концентрирани сме за мача с Пирин и предпочитам да се подготвяме за тази среща”.

„За нас най-важен е шампионата и това да станем шампиони”. „Ще имаме нужното време да се възстановим за мача с Тулуза. Аз съм напълно спокоен. Програмата, която е направена е съобразена с ангажиментите ни”.

„Всички мачове са с еднаква значимост. Иска ми се ЦСКА на играе еднакво добре навън и като домакин”, завърши специалистът.