Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви след загубата с 0:1 от Светкавица в последния мач на „армейците” за сезона, че резултатът не го притеснява ни най-малко.

„Резултатът не ме притеснява. Днес направихме доста експерименти което е нормално, а и плюс това вече запразнихме”, коментира след мача в Търговище Младенов.

„Една от идеите за тази контрола беше да дадем повече игрово време на юношите и да добием по-ясна престава за тях. По всяка вероятност няма да вземем никой от тях на подготовка, дори имам идея Виданов да бъде преотстъпен, за да може да играе и да трупа опит”, продължи специалистът.

В мача участие взе и Йордан Юруков, който бе извън игра близо половин година. Халфът се включи отлично и няколко пъти дори бе близо до гола.

„Юруков игра доста добре след такова отсъствие. Нормално е да има малко страх в единоборствата, но мисля, че с тази контрола преодоля тази психологическа бариера и мисля, че оттук нататък ще можем да разчитаме напълно на него.Оттам нататък напълно от него зависи колко ще взема участие в мачовете”, каза още Младенов.