Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов заяви, че за момента най-важният мач за „червените” е срещу Рилски Спортист в неделя. Едва след това „армейците ще мислят за вечното дерби, което е седмица по-късно.

„През цялата седмица говорим, че важният ни мач сега е срещу Рилски Спортист. Трябва да го минем с победа, а след това да мислим за следващата среща. Ако направим грешка срещу Рилски Спортист, какъв е смисълът от най-големия сблъсък след това?” – заяви наставникът на ЦСКА.

„Аз не разделям този мач от следващия, кой има по-голямо значение от това. Всеки един мач е важен за нас. В неделя излизаме с най-добрите си футболисти”, допълни Младенов.

„Имаме проблеми с наказани и контузени футболисти. Тунчев проведе половината тренировка, тъй като игра цял мач в сряда. Георги Илиев почувства болки в бедрения мускул, затова и му спестихме днешната тренировка. Утре ще му направим един тест и ако не е добре ще пропусне следващия мач”, каза още треньорът на „червените”.

Стойчо Младенов бе лаконичен относно изявите на националния отбор по футбол и равенството срещу Албания: „За всички е неприятен този резултат. Но не съм аз човекът, който трябва да коментира как се тренира в тима.”