Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че ще е доволен, ако Литекс играе открито по време на мача за Суперкупата утре от 20 часа на стадион „Васил Левски”.”За нас винаги е добре, когато противникът атакува. Надявам се да стане открит мач. Нашите нападатели обичат да играят по този начин, защото могат да импровизират и да се възползват от свободните пространства”, каза специалистът.

Очаквано Стоилов обеща Левски да тръгне в атака от първата минута на срещата.”Ние играем футбол, заради самия футбол”, отсече треньорът на шампионите.

Единствената въпросителна в състава на Левски е свързана с Дарко Тасевски. „Ако успее да се възстанови добре, Дарко ще започне титуляр. Искам да покажем на нашата публика новите ни попълнения. Те трябва да свикват с тази атмосфера. Тасевски и Бензукан вече не са нови попълнения. Днес за последен път ги наричам така”, каза Станимир Стоилов.

Треньорът на Левски е доволен, че предстои мач със сериозен противник като Литекс, с оглед на следващите мачове в Шампионската лига.”Ние сме печелили и губили Суперкупата, така че всичко се случва. Естествено, очаквам да спечелим”, призна Стоилов.

Наставникът коментира и състоянието на тима след подготовката. „Мисля, че има разлика отпреди една година. Преди бяхме по-жадни за победи. Футболистите бяха по-настървени. Сега обаче отборът има много повече увереност и самочувствие. И двете неща си имат плюсове и минуси”, заяви най-актуалният български футболен треньор.