Наставникът на Левски Станимир Стоилов заяви след контролата с Видима, че търпението му не е безкрайно. Специалистът имаше предвид многобройните пропуски на футболистите му в предни позиции. „Не мисля да зачеркнем тези футболисти с лека ръка. Играчи като Емил Ангелов и Джайеоба са вкарвали много пъти в други срещи. Но търпението ми не е безкрайно”, сподели Стоилов.

Стоилов призна, че е запознат с френския нападател Сирил Шапюи. Наставникът обаче няма никакво намерение да пробва футболисти. ”Може да вземем нов нападател, но само ако е класен. Не ни трябва играч на нивото на, което имаме. Ще привлечем футболист само, ако съм изгледал много негови мачове. Не искам да се разводнявам”, обясни треньорът на шампионите.

Стоилов изрази задоволство от ритъма и динамиката на неговия отбор по време на контролата с Видима.

Спортно техническият щаб ще решава, какво да прави с играчите, които се преотстъпени в други клубове и играха през първата част на мача.

Специалистът каза, че очаква Атанас Курдов да пътува за Австрия. „Знам, че ще дойде с нас. Общо 5-6 момчета от старшата ще се присъединят за втория лагер. Но ако наистина отива в Монако, не е лошо да продадем футболист и там”.