Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов смята, че вината за равенството с Беласица е теренът на стадион „Цар Самуил”. Както е известно шампионите на България не успяха да постигнат победа в Петрич, а двубоят от петия кръг на А футболна група завърши наравно 0:0.

„Според мен през първото играхме добре, контролирахме събитията на терена. Имахме много голови положения, които за съжаление не успяхме да реализираме. През втората част противникът се затвори в собствената си половина и ние не можехме да намерим точния път към тяхната врата”, коментира наставникът на „сините”.

„Футболистите на Беласица имаха възможност да контраатакуват. Нормално е и те да си имат своите шансове”, каза още Стоилов.

„На такъв терен трудно можем да играем нашия си футбол. Но ние сме си виновни, защото не вкарваме положенията си. Ако условията бяха по-добри и ние щяхме да играем много по-добре. На подобен терен трябва да вкараш още първото си положение, за да си осигуриш спокойствие”, заяви Мъри. Той определи играта на двамата централни нападатели Валери Домовчийски и Екундайо Джайеоба за слаба, но остана непреклонен по въпроса за Емил Ангелов и Милан Коприваров. „Коментирал съм това много пъти и не съм си променил мнението. В защита обаче се справихме доста добре”, заяви Стоилов.

„Естествено, притеснява ни разликата с ЦСКА. Три точки не са малко, не са и много”, каза още наставникът на Левски.