Треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че липсата на феновете е най-голямото наказание за него и футболистите.

„Ще бъдем половин Левски без запалянковците ни. Последните години сме неразривна част с нашите почитатели. Утре няма да ги има, така че няма да може да ги радваме с играта си”, призна Стоилов.

„Ако бях на мястото на Камбуров нямаше да се замисля, дали да дойда в Левски. Замислям се дали изобщо трябва да се осъществява подобен трансфер”, категоричен бе треньорът на шампионите.

Наставникът допълни, че има две-три дилеми относно стартовия състав за мача с Берое. Стоилов ще умува до последно, каква да е двойката централни бранители, тъй като Топузаков, Томашич, Рабех и Бензукан са готови за първото домакинство на „сините” в това първенство.

„Трябва да започнем изграждането на един нов „дрийм тим”, какъвто имахме досега. Част от тези играчи ще бъдат гръбнака на новия отбор. Други трябва да бъдат пуснати в чужбина, за да спечелят повече финансови средства. Някои ще бъдат и преотстъпени. Левски трябва да направи промяна и да играе красив футбол, какъвто феновете заслужават”, сподели Станимир Стоилов.

Специалистът призна, че ще пусне като титуляр Николай Димитров.