Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов се срещна със собственика на клуба Тодор Батков на четири очи в кантората на адвоката на ул.”Алабин” в София. Двамата обсъдиха селекцията на шампионите.

След като се видя с Батков, Стоилов заяви: „Надявам се до събота да има резултат от нашата среща, който да се изрази в един или двама футболисти, привлечени в Левски. Собственикът на клуба ме увери, че мениджъри, приближени до него, работят по привличането на исканите от мен играчи. Те са нужни, за да увеличим конкуренцията в отбора. Напълно би ме задоволила селекцията, ако вземем исканите от мен марокански футболисти, които съм харесал. Тримата, които гледах – двама защитници и един нападател, са много качествени състезатели. Двама бразилци също ще дойдат на проби. Не очаквам да са от класата на Ван Бастен или Хаселбанк, но се надявам да са интелигентни играчи, които са се впишат в схемата на Левски.”

Стоилов продължи: „Аз съм спокоен за бъдещето на тима, искам да се мисли в перспектива и да създадем по-голяма конкуренция между играчите. Не ме интересува другите каква селекция правят, още повече, че приоритетите им са други. На този етап най-важни за Левски са евромачовете, които предстои отборът за изиграе.”

Наставникът на Левски разкри: „В неделя евентуално ще представим ново попълнение. Тогава на стадион „Георги Аспарухов” ще бъдат собственикът Тодор Батков и изпълнителният директор Наско Сираков.”