Треньорът на Левски Станимир Стоилов ще избира между Елин Топузаков и Шакиб Бензукан за заместник на наказания Рабех в двубоя срещу Ботев Пловдив.

 

„Има и въпросителни относно футболистите в атака. Не съм решение кой да смени Рабех”, коментира на днешната пресконференция Мъри Стоилов.

 

Зе Соарес не е тренирал девет дни. В момента минава и аклиматизацията му, а и още не сме подписали договор с него, така че сме го предупредили да е по-внимателен на тренировките. Подготвя се колкото да поддържа някаква форма. След като подпише договор ще говорим за по-сериозно ниво и изисквания от наша страна”, заяви Станимир Стоилов по повод бразилеца от Ремо.

 

Специалистът допълни, че Георги Христов от Ботев заслужава внимание от страна на „синята” защита. Треньорът на пожела да коментира дали би взел играча в Левски, защото момента не е особено удобен.

 

„Ботев отбор, който играе атакуващ футбол без да се съобразява от съперника. Надявам се да се получи хубав мач, като разбира се държа Левски да спечели”, каза още Стоилов.

 

Локомотив Мездра е шлагерът в Б група. Както и миналата година, така и сега ни се пада силен тим от втората дивизия. Играхме контрола срещу тях и смятам, че са на отлично ниво. Ако сме дори и малко несериозни ще имаме големи проблеми с този отбор. Искаше ми се да сме домакини в мач за Купата, но явно такъв ни е шансът”, така треньорът на Левски коментира днешния жребии за Купата на страната.