Бившият треньор на Анортозис Станимир Стоилов заяви, че дошлият в Левски Кристовао Да Силва Рамос може да даде друго измерение и друга класа на „сините“.

„Аз съм пристрастен, защото Рамос е бил мой футболист. За мен той е перфектният футболист, професионалист. Той може да даде друго измерение и друга класа на всеки български отбор“, коментира Стоилов.

„При мен играеш като дясно крило, а това къде ще бъде използван е решение на спортно-техническия щаб на Левски. Доста съм изненадан и в същото време радостен, че такъв футболист може да играе в Левски“, добави бившият треньор на Левски.

„За мен е важно качествата, които притежава този футболист, а не ръста. Винаги ми е бил основен футболист и е решавал важните мачове. Той може да играе навсякъде. Той има много добра скорост, техника и няма нещо, което да ме притеснява в качествата му“, сподели бившият национален селекционер на България.

„Аз съм изненадан, че Анортозис се разделя толкова лесно с него. Рамос, а и Присо в ЦСКА може би ще бъдат в недоумение в началото на периода им от атмосферата и терените в България. Присо също е футболист, който може да помогне на българския футбол и ЦСКА“, каза още Станимир Стоилов.