Старши треньорът на Левски Станимир Стоилов заяви, че отборът е в добро състояние преди срещата от Купата на България срещу Черноморец, въпреки многото проблеми с контузени футболисти.

Вратарят Георги Петков ще пропусне двубоя, заради стара травма. Юсеф Рабех също е с контузия, а Живко Миланов - с настинка. Мариян Огнянов направи пълноценна тренировка днес, след като през последните дни се оплакваше от контузия.

„Отборът е в добро състояние. Проблемите, които имаме се дължат най-вече на стари травми. Живко Миланов е болен, Рабех все още има болки, същото е положението и с Мариян Огнянов, както и с Гошо Петков. Така че проблемите стават много, но мачът е важен”, сподели Станимир Стоилов.

„Смятам, че футболистите, които ще вземат участие в този мач трябва да изиграят срещата на високо ниво. Ще направим група максимум от 15-16 човека”, добави треньорът на сините.

За утре сутринта наставникът е предвидил разходка, а някои от футболистите ще тренират, за да може треньорът да прецени какво е състоянието им преди двубоя срещу Черноморец.